Licht Geluid Dj Set Huren Goedkoop in Zwolle

Licht geluid dj set huren goedkoop in Zwolle en omgeving. Gratis installatie! Bezorgen en ophalen voor maar €40,- in Zwolle en omgeving. Professionele apparatuur van de beste kwaliteit. Mobiele geluidsinstallatie met krachtig audio. Pioneer cdj200o nexus dj set met Pioneer djm900 nexus mixer. Feestverlichting met led lichteffecten. En voor bruiloften special effects met vuurwerk fonteinen en laaghangende rook met droogijs machine. Voor live muziek hebben wij backline en geluidstechnicus. 

Licht, geluid, DJ gear te huur in Zwolle

Perfect Sound verhuurt professionele geluidsinstallaties met of zonder verlichting en dj gear. Wij maken gebruik van actieve geluidsinstallaties. Dus de versterkers van de luidsprekers die wij verhuren zijn ingebouwd. Wij werken uitsluitend met de Italiaanse RCF geluidsinstallaties. Hierdoor zijn onze speakers licht maar krachtig en betrouwbaar.

Wilt u licht, geluid, dj apparatuur huren voor een feest of evenement in en omgeving Zwolle?
Dan bent u bij ons op het goede adres. Wij verhuren complete licht en geluid installaties met of zonder Pioneer dj set. Ook kunt u zelf een set samenstellen. U kiest eerst de gewenste geluidsinstallatie om te huren, vervolgens kunt u een passend verlichting selecteren en als laatst de dj set die u of uw dj nodig heeft. De Pioneer nexus dj set wordt het meest gebruikt door professionele dj’s.

Meest gangbaar licht geluid dj set huren goedkoop in Zwolle

Presentatie apparatuur / audio video techniek huren in Zwolle en omgeving

Pioneer DJ gear huren in Zwolle en omgeving

Licht Geluid Dj Set Huren Goedkoop in Zwolle