Goedkoop licht Geluid Dj Set huren in Zoetermeer

Goedkoop licht Geluid Dj Set huren in Zoetermeer. Gratis installatie! Bezorgen en ophalen voor maar €40,- Professionele mobiele geluidsinstallatie. Pioneer cdj2000 nexus dj set, xdj-rx2 all in one dj set te huur. Voor evenementen en feesten van 50 tot 1000 personen. Lage rook effect met vuurwerk fonteinen show voor bruiloften. Presentatie audio video  huren voor bedrijffeesten en congressen.

Licht, geluid, DJ gear te huur in Zoetermeer

Perfect Sound verhuurt professionele geluidsinstallaties met of zonder verlichting en dj gear. Wij maken gebruik van actieve geluidsinstallaties. Dus de versterkers van de luidsprekers die wij verhuren zijn ingebouwd. Wij werken uitsluitend met de Italiaanse RCF geluidsinstallaties. Hierdoor zijn onze speakers licht maar krachtig en betrouwbaar.

Wilt u licht geluid dj-set huren Zoetermeer voor een feest of evenement?
Dan bent u bij ons op het goede adres. Wij verhuren complete licht en geluid installaties met of zonder Pioneer dj set. Ook kunt u zelf een set samenstellen. U kiest eerst de gewenste geluidsinstallatie om te huren, vervolgens kunt u een passend verlichting selecteren en als laatst de dj set die u of uw dj nodig heeft. De Pioneer nexus dj set wordt het meest gebruikt door professionele dj’s.

Meest gangbaar Goedkoop licht Geluid Dj Set huren in Zoetermeer

Presentatie apparatuur / audio video techniek huren in Zoetermeer en omgeving

Pioneer DJ gear huren in Zoetermeer en omgeving

 

Goedkoop licht Geluid Dj Set huren in Zoetermeer