Over Ons

Welkom bij Perfect Sound (onderdeel van Your Event Support). Eén van de beste verhuur bedrijven, die zich bezighoudt met het verhuren van professionele licht, geluid en dj apparatuur door heel Nederland. Wij verhuren ook complete dj, licht en geluid apparatuur in o.a. Amsterdam, Rotterdam, Den Haag, Utrecht, Arnhem, Eindhoven, Nijmegen, Breda, Haarlem, Tilburg, Almere, Enschede, Apeldoorn, Zaanstad, Amersfoort, Den Bosch, Zoetermeer, Zwolle, Maastricht, Leiden, Emmen, Ede, Venlo, Deventer, Delft, Zutphen, Hengelo, Hilversum en Almelo.

Op deze website kan iedereen zonder enig verstand van techniek, professioneel licht, geluid en dj apparatuur huren, zowel voor particulier als zakelijke feesten. Daarvoor hebben wij de meest gebruikte sets voor u samengesteld. Daarnaast kunt u de gekozen set uitbreiden met extra opties naar wens. Ook zijn combinaties van dj en live band sets mogelijk. Hebt u andere wensen met speciale apparatuur en special effects? Stuur ons een email voor de mogelijkheden.

Waarom zijn wij uw beste partner voor licht en geluid techniek?

  • Wij bezorgen, installeren én halen complete licht, geluid, dj apparatuur door heel Nederland voor maar €40,-
  • Bij ons betaalt u geen borg, u hoeft geen creditcard te hebben.
  • Wij zijn 24/7 bereikbaar, dus ook in de nacht tijdens uw evenement
  • Laagste prijsgarantie in Nederland! Elders goedkoper? Wij gaan mee in de prijs!
  • Verschillende vestigingen door heel Nederland. Dus altijd in de buurt.
  • Alleen professioneel apparatuur. Top kwaliteit, alleen A merken!
  • Flexibel, ook last minute verhuur.
Advies Licht Geluid Dj Set Huren Goedkoopste

Bezorgservice

Maak gebruik van onze bezorgservice! Bezorgen, installeren en ophalen door heel Nederland voor maar €40,- Dit geldt voor alle vestigingen en voor alle licht en geluid sets op onze website. Zo heeft u zelf geen omkijken meer naar. Alles wordt voor u geregeld.

100% tevredenheid

Sinds 2005 zijn wij bezig met fasciliteren van feesten en evenementen en hebben door de jaren al duizenden bruiloften, verjaardag feestjes, bedrijfsfeestjes en congressen mochen organiseren. Wij gaan altijd voor 100% tevredenheid van onze onze klanten, zoals het hoort.

Professioneel advies

Weet u niet zeker wat u nodig heeft wat betreft licht en geluid apparatuur? Neem gerust contact met ons op voor deskundig advies! Wij denken graag met u mee en luisteren naar uw budget. Niets is te gek en alles kan is ons motto! Wij doen alles om u een geweldig feest te bezorgen. Want dan weten wij zeker dat u nog eens terug komt.