Licht geluid dj set huren goedkoop in Ede

Licht geluid dj set huren goedkoop in Ede en omgeving. Voor de beste prijs. Gratis installatie bij levering in Ede. Bezorgen en ophalen voor maar €40,- Beste mobiele geluidsinstallatie, Pioneer dj apparatuur. Disco verlichting en special effecten voor bruiloften zoals buurwerk show en lage rook met droogijs.

Licht, geluid, DJ gear te huur in Ede

Perfect Sound verhuurt professionele geluidsinstallaties met of zonder verlichting en dj gear. Wij maken gebruik van actieve geluidsinstallaties. Dus de versterkers van de luidsprekers die wij verhuren zijn ingebouwd. Wij werken uitsluitend met de Italiaanse RCF geluidsinstallaties. Hierdoor zijn onze speakers licht maar krachtig en betrouwbaar.

Wilt u licht, geluid, dj apparatuur huren voor een feest of evenement in en omgeving Ede?
Dan bent u bij ons op het goede adres. Wij verhuren complete licht en geluid installaties met of zonder Pioneer dj set. Ook kunt u zelf een set samenstellen. U kiest eerst de gewenste geluidsinstallatie om te huren, vervolgens kunt u een passend verlichting selecteren en als laatst de dj set die u of uw dj nodig heeft. De Pioneer nexus dj set wordt het meest gebruikt door professionele dj’s.

Meest gangbaar licht geluid dj set huren goedkoop in Ede

Presentatie apparatuur / audio video techniek huren in Ede en omgeving

Pioneer DJ gear huren in Ede en omgeving

Een greep uit onze klanten uit Ede en omgeving

Ziekenhuis Ede, Gemeente Ede, Levis Jeans store, Eastman Chemical, Stedin, Café Ede, Hotel Mainport, Valvoline, Havenziekenhuis, Florence, Inholland, etc.

licht geluid dj set huren goedkoop in Ede