Licht geluid dj set huren goedkoop in Eindhoven

Licht geluid dj set huren goedkoop in Eindhoven. Gratis installatie. Bezorgen en ophalen voor maar €40,- Professionele mobiele geluidsinstallatie, Pioneer cdj2000 nexus dj set te huur. Party verlichting, feest lichten en special effecten voor bruiloften zoals Lage rook en vuurwerk effecten!

Licht, geluid, DJ gear te huur in Eindhoven

Perfect Sound verhuurt professionele geluidsinstallaties met of zonder verlichting en dj gear. Wij maken gebruik van actieve geluidsinstallaties. Dus de versterkers van de luidsprekers die wij verhuren zijn ingebouwd. Wij werken uitsluitend met de Italiaanse RCF geluidsinstallaties. Hierdoor zijn onze speakers licht maar krachtig en betrouwbaar.

Wilt u licht, geluid, dj apparatuur huren voor een feest of evenement in en omgeving Eindhoven?
Dan bent u bij ons op het goede adres. Wij verhuren complete licht en geluid installaties met of zonder Pioneer dj set. Ook kunt u zelf een set samenstellen. U kiest eerst de gewenste geluidsinstallatie om te huren, vervolgens kunt u een passend verlichting selecteren en als laatst de dj set die u of uw dj nodig heeft. De Pioneer nexus dj set wordt het meest gebruikt door professionele dj’s.

Meest gangbaar licht geluid dj set huren goedkoop in Eindhoven

Presentatie apparatuur / audio video techniek huren in Eindhoven en omgeving

Pioneer DJ gear huren in Eindhoven en omgeving

 

licht geluid dj set huren goedkoop in Eindhoven