Licht Geluid Dj Set Huren Goedkoopste in Amsterdam

Beste Licht Geluid Dj Set Huren Goedkoopste in Amsterdam. Gratis installatie! Bezorgen en ophalen in Amsterdam voor maar €40,- Voor elk feest en evenement van 50 tot 1000 personen. Bruiloften, personeelsfeest of geluid voor presentatie.

Licht, geluid, DJ gear te huur in Amsterdam

Perfect Sound verhuurt professionele geluidsinstallaties met of zonder verlichting en dj gear. Wij maken gebruik van actieve geluidsinstallaties. Dus de versterkers van de luidsprekers die wij verhuren zijn ingebouwd. Wij werken uitsluitend met de Italiaanse RCF geluidsinstallaties. Hierdoor zijn onze speakers licht maar krachtig en betrouwbaar.

Wilt u Licht Geluid Dj Set Huren Goedkoopste in Amsterdam voor een feest of evenement?
Dan bent u bij ons op het goede adres. Wij verhuren complete licht en geluid installaties met of zonder Pioneer dj set. Ook kunt u zelf een set samenstellen. U kiest eerst de gewenste geluidsinstallatie om te huren, vervolgens kunt u een passend verlichting selecteren en als laatst de dj set die u of uw dj nodig heeft. De Pioneer nexus dj set wordt het meest gebruikt door professionele dj’s.

Meest gangbaar 

Licht Geluid Dj Set Huren Goedkoopste in Amsterdam

Presentatie apparatuur / audio video techniek huren in Amsterdam en omgeving

Pioneer DJ gear huren in Amsterdam en omgeving

Een greep uit onze klanten uit Amsterdam en omgeving

Market 33, Q Music, VICE, Miss Etam, Riverdale, Stern Auto, Optimizely, AMC Amsterdam, Gemeente Amsterdam, UWV Amsterdam, Van der Valk a4, OONA, De Koning events, Rhone Amsterdam, etc.

Licht Geluid Dj Set Huren Goedkoopste in Amsterdam