Gallien Krueger 410 | 800 watt basversterker

40,00 Excl. btw

Beschrijving

Gallien Krueger 410 | 800 watt rms basversterker / bass kabinet huren

Uit één 10-inch woofer kunt u niet veel laag verwachten, vier stuks daarentegen leveren een muur van geluid. De Gallien-Krueger NEO 410/8 heeft vier 10 inch Neodymium woofers aan boord, een regelbare tweeter en basreflexpoort. Hij produceert dan ook die legendarische volle, diepe en gedefinieerde GK-sound, terwijl hij toch verrassend compact en licht van gewicht is. De NEO 410/8 wordt geleverd inclusief verwijderbare zwenkwieltjes.

Gallien Krueger NEO 410/8: automatische crossover
Bij de NEO 410/8 krijgt u een speciale 4-polige speakON-kabel. Deze gebruikt u bij het aansluiten van een ’tweeter bi-Amp’ ondersteunde Gallien-Krueger basversterker als de GK 700RB-II en de GK 1001RB-II. Zo kunt u vanaf de versterker het tweeter-volume regelen in plaats van achterop het cabinet. In bi-Amp-modus wordt de interne passieve crossover automatisch uitgeschakeld en worden alleen de frequenties boven de 5 kHz naar de tweeter gestuurd.

bi-Amp en fullrange
Achterop de NEO 410/8 vindt u een paneel met zowel een speakON- als jack-ingang. De speakON-ingang kunt u middels een schakelaar zowel in bi-Amp- (4-aderige kabel) als fullrange-modus (2-aderige kabel) gebruiken. De 6.3 mm jack is alleen geschikt voor fullrange gebruik. Verder vindt u hier ook een grote knop waarmee u het tweeter-volume (alleen in fullrange-modus) kunt instellen tussen -2 dB, normal en +2 dB.